Rencontrez Manon Vermeesch notre stagiaire marketing digital

 

Comment tu t'appelles?

Mijn naam est Manon Vermeesch

Hoe oud ben je?

Ik ben 20 ans

Voulez-vous que je fasse des études?

Je suis étudiant en gestion d'entreprise et en marketing d'études à l'Arteveldehogeschool Gent. Je suis à un moment donné dans ma dernière année.

Comment voulez-vous que le Cycleur de luxe Stage vous ouvre?

Eerst en vooral wou ik een bedrijf die bezig a été rencontré en mode. Ik heb een grote interesse in mode waardoor ik het ook leuk vond omiets in die sector te zoeken om stage te lopen. Vervolgens wou ik ook een bedrijf waar ik veel ging bijleren en waar ik echt kon groeien. De functieomschrijving was zeer interessant waardoor Cycleur de Luxe meteen bovenaan mijn opties stond. Toen ik informatie zocht over het bedrijf zag alles er zeer aantrekkelijk uit om daar stage te lopen waardoor ik er meteen een goed gevoel bij had. Bij Cycleur de Luxe krijg je pris die van alle markten thuis zijn waardoor je de mogelijkheid hebt om van alles iets bij te leren.

Que voulez-vous faire pour commencer votre scène ?

Je vais d'abord vous expliquer que je suis très nouveau en ce qui concerne la théorie que j'avais à l'école, en vous permettant de passer des examens dans la pratique. Et je pense que je vais regrouper toutes les facettes du nouveau projet de bijleren. J'ai été heureux de savoir qu'il s'agissait d'un véritable travail d'équipe et que tout était organisé dans les mots.

 

Stagiaire Cycleur de Luxe

 

Qu'est-ce que je fais au bijgeleerd tijdens je stage ?

Tijdens mijn stage bij Cycleur de Luxe heb ik mij nog geen minuut verveeld. Ik heb al kennis mogen maken met alle soorten afdelingen binnen het bedrijf. Eerst en vooral heb ik al mogen proeven van alle onderdelen binnen de marketing. Ik heb het hier dan vb foto's toevoegen op de website, productomschrijving voor artikelen typen, social media content inplannen, acties organizeren, blogposts typen enzo. Daarnaast heb ik ook al mogen meehelpen met de administratie van het bedrijf. Daar heb ik geleerd om orders op te volgen en nieuwe te maken, afspraken te maken, mails versturen enzovoort.

Hoe verloopt een stagedag by Cycleur de Luxe ?

Een stagedag bij Cycleur de Luxe est elke dag een beetje anders. Rond 9 uur kom ik toe op kantoor waar ik mijn dag kan beginnen. Ik kijk mijn boîte aux lettres na en bespreek water die dag te doen is. Vervolgens voer ik de geplande pris uit. Dit kan het inplannen van social media content zijn, aanvullen van foto's op pinterest, website up to date houden, orders ineven, informatie opzoeken over bepaalde onderwerpen en meetings bijwonen. Ook ben ik iedere dag verantwoordelijk om de trackingslijst in te vullen voor de orders. Tegen 17u zit mijn dag erop bij Cycleur de Luxe en vertrek ik met de fiets terug richting mijn kot.

Qu'est-ce que iets wat je geleerd hebt bij Cycleur de Luxe dat je zal bijblijven in je verdere carrière ?

Iets wat ik heb bijgeleerd tijdens mijn stage is dat praktijkervaringzeer belangrijk is. Toen ik in het begin op stage toekwam kon ik enkel zeer theoretisch zaken oplossen. Ik had de kennis over heel wat zaken die ik op school had geleerd, maar het toepassen ging wat moeilijker. Doorheen mijn stage heb ik geleerd om de theoretische zaken om te zetten in praktijkervaring. Daarom est het zeer belangrijk om voldoende praktijkervaring te hebben want op deze manier blijf je dingen bijleren en vergroot dit ook je kennis in zaken.

Waarom zou je andere mensen aanraden om ook étape te LOPEN Cycleur de Luxe bij?

Eerst en vooral est het een zeer leuk en interessant bedrijf om stage te lopen. Er is een super collegiale sfeer op het werk en je voelt je er meteen op je gemak. Daarnaast leer je enorm veel dingen en zorgen ze ervoor dat je van alle aspecten binnen het bedrijf dingen leert. Je krijgt de kans om je eigen input te geven en ze luisteren ook naar je nieuwe ideeën. Kortom een ​​stageplaats die ik iedereen zou aanraden.